Coaching

U heeft een probleem of een uitdaging in uw werkomgeving. Het is maar hoe u het ziet. U heeft faalangst of voelt zich oververmoeid. U hebt steeds conflicten met collega’s of leidinggevenden. U heeft veel moeite een reorganisatie te accepteren. Op sommige punten zijn uw competenties onvoldoende ontwikkeld. U bent een vakman, maar uw  Coaching

karakter is niet altijd gemakkelijk voor collega’s.
Of andersom: uw leidinggevende begrijpt u niet… Herkent u dat?

 

Gedragsverandering door coaching

Het zijn maar voorbeelden. Uw situatie zou het volgende voorbeeld kunnen zijn. Situaties waarin Aafke veel voor u kan betekenen met een korte serie gesprekken. In deze persoonlijke coaching analyseren we het probleem en werken we aan een oplossing. Door de nieuwe inzichten die u opdoet, leert u uw gedrag op belangrijke punten te veranderen. Ik luister, confronteer waar nodig en ondersteun u in dit proces.

 

Preventie van ziekteverzuim

Kunt u coaching gebruiken of denkt u dat dit voor één van uw collega’s geldt? Maak er dan werk van en kies voor effectieve verzuimpreventie. Voorkomen is beter dan genezen. Mijn kortdurende hulpverlening helpt ziekteverzuim te voorkomen. Bel voor een intake of meer info!

Neem contact op

Mijn praktijk is gevestigd op de Hillegondlaan 8, 6741 DP in Lunteren. U kunt zich telefonisch via 06-11832562 aanmelden voor een intakegesprek of per e-mail naar info@aafke.net.

Dankzij de prettige gesprekken met Aafke weet ik nu beter hoe ik op bepaalde situaties moet reageren. Hierdoor zit ik nu weer een stuk lekkerder in mijn vel.