Persoonlijke coaching 

Heeft u het gevoel dat u met enige regelmaat tegen uw grenzen of die van anderen aanloopt? Maakt dat u wat down en belemmert u dat in uw werk en uw leven? Krijgt u er faalangst door of wordt u er doodmoe van? Zou u liever op een gemakkelijker manier in het leven staan? Aafke helpt u!
 
Aafke heeft haar praktijk in het buitengebied van Lunteren, een uiterst rustgevende omgeving
 
Misschien aarzelt u even om hulp in te roepen, maar besef dan dat persoonlijke coaching geen zwaktebod is, integendeel. U onderkent juist dat u in meer of mindere mate ondersteuning nodig heeft en dat toont uw kracht. U bent bereid aan uw mogelijkheden en onmogelijkheden te werken.
 
Aafke houdt u niet eindelos aan het lijntje. Haar persoonlijke coaching bestaat uit een korte serie gesprekken waarin u samen met haar het probleem analyseert en aan oplossingen werkt. In de persoonlijke coaching krijgt u nieuwe inzichten en leert u uw gedrag op belangrijke punten te veranderen. Dat kan en u zult ontdekken dat het inspirerend en hoopgevend is met uw eigen gedrag te oefenen.
 
Wilt u meer weten over persoonlijke coaching? Maak dan een afspraak om langs te komen en eens vrijblijvend van gedachten te wisselen of persoonlijke coaching iets voor u is. U kunt Aafke mailen op info@aafke.net of bellen via 06-11832562.

 

Neem contact op

Mijn praktijk is gevestigd op de Hillegondalaan 8, 6741DP in Lunteren. U kunt zich telefonisch via 06-11832562 aanmelden voor een intakegesprek of per e-mail naar info@aafke.net.

Dankzij de prettige gesprekken met Aafke weet ik nu beter hoe ik op bepaalde situaties moet reageren. Hierdoor zit ik nu weer een stuk lekkerder in mijn vel.