Psychosociale hulpverlening en contextuele therapie

U heeft een uitdaging. U voelt zich niet gelukkig met uw partner, er is ruzie in de familie, u loopt vast op uw werk, u bent somber of twijfelt voortdurend aan u zelf. Anderen zeggen misschien dat het aan u zelf ligt. Maar dat is juist het probleem. Hoe ontrafelt u deze knoop?

 

Direct naar: Hulp bij rouwverwerkingHulp bij burn-outHulp bij stress, RelatietherapieFamily en arbeidsmediation, Persoonlijke coaching
 

    Hulpverlening

Voor iedereen

Psychosociale hulpverlening door Aafke kan veel betekenen voor u. In mijn praktijkruimte - te midden van de Lunterse bossen - ontmoet ik allerlei mensen zoals u. Topmanagers en huisvrouwen, docenten en timmerlieden, consultants en zzp’ers. Mannen en vrouwen, jongens en meiden, hoog en laag opgeleide mensen. Alleen bij verslavingsproblematiek of een psychiatrische stoornis bent u bij mij niet aan het goede adres.

 

Dit mag u verwachten

Wat ik hen en u bied, is dit:

  • Aandacht en oprechte betrokkenheid
  • Een treffende analyse van uw of u beider probleem
  • Doelgerichte hulpverlening die niet langer duurt dan nodig is
  • Gebruik van diverse methodes waarbij de contextuele benadering centraal staat


U zou niet de eerste zijn die al naar een paar sessies het gevoel heeft dat er inzicht en verandering ontstaat. Twijfelt u? Kom gewoon eens langs voor een intake!
 

Contextuele therapie, wat is de contextuele benadering?

Veel problemen van mensen hebben te maken met hun achtergrond en levensgeschiedenis. De relatie met de ouders, de normen en patronen van het gezin waarin iemand opgroeide, werken door in het gedrag naar partner, kinderen en anderen. De contextuele therapie zoekt de balans tussen vrijheid én verbondenheid met de ouders, kinderen en andere familieleden. Ofwel: op een verantwoorde en eerlijke manier zorgdragen voor mensen om u heen, zonder de zorg voor eigen persoon uit het oog te verliezen. Meer informatie kunt u vinden op de site van de Vereniging van Contextueel Werkers 

 

Neem contact op

Mijn praktijk is gevestigd op de Hillegondalaan 8, 6741 DP in Lunteren. U kunt zich telefonisch via 06-11832562 aanmelden voor een intakegesprek of per e-mail naar info@aafke.net.

Dankzij de prettige gesprekken met Aafke weet ik nu beter hoe ik op bepaalde situaties moet reageren. Hierdoor zit ik nu weer een stuk lekkerder in mijn vel.