Relatietherapie Veenendaal en omgeving

U wilt werken aan uw relatie en bent op zoek naar een relatietherapeut in Veenendaal en omgeving. Hiervoor kunt u terecht bij relatietherapeut Aafke. Aafke richt zich met haar praktijk met name op mensen die psychosociale hulp nodig hebben in o.a. de regio Veenendaal. Aafke heeft haar praktijk voor relatietherapie in het buitengebied van Lunteren, een uiterst rustgevende omgeving en is in 20 minuten te bereiken vanuit Veenendaal. Zie Google Maps kaart onderaan deze pagina voor de routebeschrijving.
 
Voelt u zich niet altijd even gelukkig in uw relatie? Denkt u soms dat er toch meer zou moeten zijn dan er nu is? Heeft u regelmatig ruzie met uw partner, een ruzie die blijft hangen en die niet oplucht? 'Houden van is een werkwoord', is een veelgehoorde uitspraak. Toch vergeten mensen dat vaak. Men denkt dat een relatie vanzelf gaat, leuk blijft en dat de liefde ook vanzelfsprekend is.
 
 
De stap naar relatietherapie is een stap die uw sterkte toont. U durft het immers aan uw manier van omgaan met elkaar onder de loep te nemen. U hoeft ook niet bang te zijn voor oeverloos praten of zoeken in het verleden. Aafke werkt met EFT, een op emoties gerichte relatietherapie. EFT richt zich daarbij op het herstellen of aangaan van een veilige en ondersteunende verbinding in de partnerrelatie. Want dat is wat we willen: ons veilig voelen en ondersteuning krijgen.
 
Woont u in Veenendaal en omgeving en wilt u meer te weten komen over deze vorm van relatietherapie? U kunt hier klikken voor meer informatie. Ook kunt u een afspraak maken voor een intake en van gedachten wisselen of deze vorm van relatietherapie iets voor u is. U kunt Aafke mailen op info@aafke.net of bellen via 06-11832562.
 

Neem contact op

Mijn praktijk is gevestigd op de Hillegondalaan 8, 6741 DP in Lunteren. U kunt zich telefonisch via 06-11832562 aanmelden voor een intakegesprek of per e-mail naar info@aafke.net.

Dankzij de prettige gesprekken met Aafke weet ik nu beter hoe ik op bepaalde situaties moet reageren. Hierdoor zit ik nu weer een stuk lekkerder in mijn vel.