Werkwijze

De vragen, problemen of uitdagingen waarmee u bij Aafke komt, kunnen heel verschillend zijn. De coaching of hulpverlening is uiteraard ook bij iedereen anders. In elk geval kunt u een doelgerichte en persoonlijk aanpak verwachten. Een aanpak waarbij ik ook helderheid geef over mijn dienstverlening.     

 

Aanmelden

U kunt zich telefonisch of per mail aanmelden. U heeft geen verwijzing van een huisarts nodig.

 

Intake

  • U komt eerst voor een intake om de problematiek te inventariseren. Op basis daarvan benoem ik samen met u wat uw hulpvraag is en aan welke doelen u wilt gaan werken.
  • In een hulpverlenings- of coachingsovereenkomst leg ik de hulpvraag en de doelen vast en maak ik met u een afspraak over het aantal gesprekken, het  tarief dat erbij hoort en de praktische voorwaarden.
  • De hulpverlenings- of coachingsovereenkomst blijft de leidraad bij de hulpverlening of coaching. Zo werken we zonder omwegen aan het bereiken van uw persoonlijke doel.

Neem contact op

Mijn praktijk is gevestigd op de Hillegondalaan 8, 6741 DP in Lunteren. U kunt zich telefonisch via 06-11832562 aanmelden voor een intakegesprek of per e-mail naar info@aafke.net.

Dankzij de prettige gesprekken met Aafke weet ik nu beter hoe ik op bepaalde situaties moet reageren. Hierdoor zit ik nu weer een stuk lekkerder in mijn vel.